Weerbericht:
Opklaringen, geleidelijk toenemende bewolking
Verkeersinformatie:
25 files van totaal 76 km

Traumahelikopter ingezet voor onwel geworden fietser

Toegevoegd: 21-07-2021, 20.09 uur
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - Een traumahelikopter is woensdag bij Middelburg geland voor een fietser die onwel is geworden. Een persoon is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


De situatie ontstond rond 18.00 uur op de Schotelweg. Een fietser had daar volgens de politie een medische noodsituatie waarvoor de traumahelikopter werd opgeroepen.

Eenmaal ter plaatse ondersteunden de leden van het Mobiel Medisch Team (MMT) het aanwezige ambulancepersoneel. Er werd uiteindelijk niemand meegenomen in de helikopter. De fietser is met spoed richting het ziekenhuis vervoerd, het is niet duidelijk wat er met de betreffende persoon is gebeurd.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren