Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 22 km

Lachgas gevonden in over de kop geslagen auto

Toegevoegd: 22-07-2021, 04.44 uur
Foto 12 van 20

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
anti-pauper (26-7-2021 om 11:59)
@Anoniem Al regelmatig contact gehad met de Politie en kentekens doorgegeven maar het haalt tot nu toe niets uit. De Gemeente app is een lachertje, je krijgt een mail terug met melding nummer en daar blijft het bij.
Anoniem (23-7-2021 om 10:18)
Ik verbaas me over de berichten van mede vlissingers die duidelijk dit probleem herkennen en zich er al langer verschrikkelijk aan ergeren! Want als ik hiervoor namelijk aan de bel trek bij bijvoorbeeld lescaut wonen of wijkbeheer bloemenbuurt of melding na melding na melding in de gemeenteapp doe, er of geen reactie op terug komt of word gedaan dat het problemen zijn die tussen buren onderling afspeelt (wat compleet vaag is). Ik woon zelf in bloemenbuurt maar ik durf hier als vrouw amper nog mijn hond savonds de laatste ronde uit te laten, omdat op elke hoek een groep mannen staat. Nog maar niet te spreken over het aso gedrag van bestuurders op de president rooseveltlaan. Steeds meer mensen trekken weg uit Vlissingen
AntiGSM (23-7-2021 om 08:36)
Deze troep moet zo snel mogelijk met enorme boetes bestreden worden, ik denk dan aan blijvende inbeslagname van auto's waar dit illegaal in vervoerd wordt, het afpakken van rijbewijzen voor enkele jaren + alle mogelijke dure cursussen (verplicht). Alleen op deze manier wordt het misschien een beetje minder, de jeugd kan het gewone leven blijkbaar niet aan zonder deze zooi en daarom neemt het gebruik explosief toe. Ik heb op zich geen moeite met een jointje of alcohol maar NOOIT in het verkeer. Maar lachgas doet echt de raarste dingen met de geest en je rijdt inderdaad lachend iemand dood. Wat de knaluitlaten betreft: kentekens noteren en doorgeven Politie, doe dit met meerdere bewoners.
Jumbo (22-7-2021 om 16:24)
Burgemeester bepaald mede waar prioriteiten liggen bij opsporing politie . Dus die zou ook verantwoordelijk gehouden moeten worden voor falende beleid . Finnen Kunnen blijkbaar niet zo goed tegen lachgas en ook niet zo goed auto rijden.
Vlissinger (22-7-2021 om 14:19)
@Gemeente Vlissingen, wanneer gaan jullie nu eens serieus optreden tegen dit soort lui! De stad wordt gebruikt als racecircuit, lachgas of niet. Probeer maar eens over te steken in de Badhuisstraat, Paul Kruger en Aagje Dekenstraat, levensgevaarlijk! Straks krijgen we een herhaling van wat gebeurd is in de Van Woelderenlaan, daar kun je op wachten! Het moet toch niet zo moeilijk zijn om die gasten op te sporen, je hoort ze al van ver komen met die knalpotten. Die stoten wel meer uit dan de toegestane DB. Ze zeggen dat Vlissingen van iedereen is maar dit soort lui nemen het straatbeeld langzaam over.......
Mijn mening (22-7-2021 om 12:42)
@anti pouper, ze moeten vanuit eigen gemeenschap optreden tegen dit tuig. Zo niet dan gewoon met harde hand optreden. Vlissingen is helemaal verziekt door deze sukkels. Het is wachten op de volgende die doodgereden wordt.
Cookie-instellingen beheren