Weerbericht:
Geleidelijk meer bewolking, vanavond en morgen af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
38 files van totaal 123 km

Lachgas gevonden in over de kop geslagen auto

Toegevoegd: 22-07-2021, 04.44 uur
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - Een auto is in de nacht van woensdag op donderdag over de kop geslagen in Vlissingen. In de auto troffen agenten twee flessen met lachgas aan.


Het ongeluk gebeurde rond 01.50 uur net voorbij de kruising van de Koudekerkseweg met de Badhuisstraat. Een auto, die vermoedelijk uit de richting van het Spuikomweg kwam, knalde daar met hoge snelheid tegen een stoplicht en richtingaanwijzer en belandde uiteindelijk ondersteboven tegen een flatgebouw.

Volgens getuigen zouden er drie inzittenden uit de auto zijn gekropen waarop zij weg zouden zijn gerend. De politie sloot de straat voor langere tijd af voor onderzoek naar het ongeluk. Agenten zochten onder meer de omgeving af met politiehonden.

In de auto heeft de politie twee flessen lachgas gevonden. De personenauto is getakeld en afgevoerd door bergingsbedrijf Kuzee. Het is nog onbekend of er inzittenden van de auto zijn aangehouden of naar het ziekenhuis zijn gebracht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (22-7-2021 om 09:03)
Mafketels Met dat spul rij je lachend 200 tegen een muur je eigen de dood in . Als er mensen op de weg lopen rijden ze die lachend zonder te remmen dood. Je weet niet meer wat je doe . Zo gevaarlijk is dat spul . Bij de tandarts als roesje oké in de auto dodelijk . Dus rijbewijs afpakken en niet voor twee jaar maar voor altijd !!!
Mijn mening (22-7-2021 om 08:32)
Mooi weer zo'n patser van de weg, verdiende loon. Prachtig.
Ja-Ja (22-7-2021 om 07:49)
En gelachen hebben die losers . Hopelijk hebben ze veel koppijn.
Robert (22-7-2021 om 07:30)
Gelukkig fietste op dat moment niemand daar. Wat een idioten!
Cookie-instellingen beheren