Weerbericht:
Wisselend bewolkt
Verkeersinformatie:
31 files van totaal 127 km

KNRM assisteert schip met motorproblemen

Toegevoegd: 22-07-2021, 12.51 uur
Het schip met motorproblemen werd langszij genomen.
Het schip met motorproblemen werd langszij genomen.
© Foto: KNRM Cadzand
Door: Remi Mesu

CADZAND - De bemanning van de KNRM in Cadzand is woensdag uitgerukt voor een schip met motorproblemen vlak voor de haven van Cadzand. De boot is uiteindelijk langszij genomen en naar de haven gebracht.


De KNRM kreeg woensdag een melding voor een maritieme hulpverlening net voor de haven van Cadzand. De reddingboot Winifred Lucy Verkade-Clark ging ter plaatse om het schip te assisteren. Ter plekke bleek de boot te kampen met motorproblemen.

De schipper lag voor anker zodat hij niet verder kon afdrijven. Omdat het schip niet ver van de haven af lag, besloot de bemanning van de reddingboot om het schip  langszij te nemen. Hierop is de boot naar de haven gesleept.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren