Weerbericht:
Wisselend bewolkt
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 102 km

Hooibalenpers vat vlam bij Oostkapelle

Toegevoegd: 22-07-2021, 15.12 uur
Door: Remi Mesu

OOSTKAPELLE - En hooibalenpers op een landbouwperceel bij Oostkapelle heeft donderdag vlam gevat. Ook waren er op het stuk grond verschillende brandjes ontstaan.


De brand onstond rond 13.50 uur in een hooibalenpers tijdens werkzaamheden op een landbouwperceel aan de Hoge Duvekotsweg bij Oostkapelle. De hooibalenpers stond volledig in brand net als een deel van de trekker.

De brandweer is met twee blusvoertuigen ter plaatse gegaan om de brand te blussen. Ook waren er op het landbouwperceel een paar brandjes ontstaan die werden geblust.

Ter ondersteuning kwam ook een waterwagen ter plaatse om te voorzien in voldoende bluswater. Rond 14.15 uur kon de brandweer het sein 'brand meester' geven.

De brandweer bleef daarop nog wel aanwezig om de laatste smeulende resten na te blussen en keerde daarop terug naar de kazerne.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren