Weerbericht:
Rustig herfstweer. Overdag perioden met zon, 's nachts kans op een mistbank
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongeval onder invloed van drank en drugs

Toegevoegd: 23-07-2021, 11.05 uur - Update: 23-07-2021, 11.43 uur
Ongeval onder invloed van drank en drugs
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

NIEUWDORP - Een 47-jarige Middelburger is donderdagmiddag aangehouden nadat hij onder invloed van zowel alcohol als drugs een ongeval had veroorzaakt bij Nieuwdorp.


De man reed rond 16.15 uur met zijn personenauto over de Bernhardweg West (N254) toen hij van de weg raakte en via de berm van een talud schoot. De man werd nagekeken door ambulancemedewerkers maar hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De automobilist moest wel mee met de politie want hij blies bij een alcoholtest op straat een GF-indicatie. Dit duidt op het gebruik van meer alcohol dan toegestaan.

Op het politiebureau in Middelburg is door een GGD-arts bloed bij de man afgenomen. In een laboratorium zal nu worden bekeken hoeveel alcohol de man precies op had. Onderdeel van onderzoek is ook het drugsgebruik van de automobilist. Een speekseltest scoorde immers positief op THC, de werkzame stof in hasj en wiet. Voor nu kreeg de man een algeheel rijverbod van 24 uur. In deze periode mag hij geen enkel voertuig besturen.

Een takelbedrijf werd opgeroepen om de auto van de Middelburger weg te slepen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren