Weerbericht:
Rustig herfstweer. Overdag perioden met zon, 's nachts kans op een mistbank
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man belandt met auto in sloot Terneuzen

Toegevoegd: 23-07-2021, 11.11 uur - Update: 23-07-2021, 12.02 uur
Dronken man belandt met auto in sloot Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij Terneuzen is donderdag aan het begin van de avond een dronken automobilist met zijn voertuig in een sloot bij de Koegorsstraat beland.


De automobilst, een 66-jarige inwoner van Axel, reed rond 18.40 uur over de Koegorsstraat. Door onbekende oorzaak raakte hij de macht over het stuur kwijt en belandde hij in de sloot. De ambulancedienst werd gewaarschuwd maar na onderzoek ter plekke bleek dat de man geen letsel had opgelopen.

De politie deed bij de Axelaar een blaastest en deze wees uit dat de man had gedronken. Op het politiebureau in Terneuzen werd vervolgens een ademanalyse gedaan. Hieruit kwam een waarde van 435 Ug/l naar voren waar 220 Ug/l de limiet is. De man kreeg een algeheel rijverbod van vier uur. Zijn auto is opgehaald door een bergingsbedrijf. Een officier van justitie neemt een beslissing over de verdere afhandeling van het incident.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (23-7-2021 om 13:25)
neem aan dat de ''oorzaak'' nu wel bekend is .Hieruit kwam een waarde van 435 Ug/l naar voren waar 220 Ug/l de limiet is.duidelijk toch
Cookie-instellingen beheren