Weerbericht:
Rustig herfstweer. Overdag perioden met zon, 's nachts kans op een mistbank
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobiliste botst met fietser in Sint-Maartensdijk

Toegevoegd: 23-07-2021, 11.39 uur
Automobiliste botst met fietser in Sint-Maartensdijk
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SINT-MAARTENSDIJK - Op de rotonde bij de Sportlaan in Sint-Maartensdijk zijn donderdag een fietsster en een automobiliste met elkaar in botsing gekomen.


De automobiliste, een 39-jarige inwoonster van Sint-Maartensdijk meende dat de fietsster (ook) af zou slaan maar dat bleek niet het geval en toen de vrouw dat doorhad, was het al te laat. Er ontstond een botsing en de fietsster, een oudere vrouw, kwam ten val. Voor haar werd een ambulance gewaarschuwd maar ze bleek niet gewond te zijn graakt.

De politie heeft proces-verbaal opgemaakt vanwege het niet verlenen van voorrang.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ron (23-7-2021 om 21:56)
Fietsers geven tegenwoordig alleen bij uitzondering nog richting aan. Dit zijn de nadelen daarvan, dus ishet beter, om gewoon (vaak) te bekeuren bij het niet richting aangeven op de (brom/snor) fiets.
Cookie-instellingen beheren