Weerbericht:
Vrij helder, morgen overwegend bewolkt en af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietsendief opgepakt dankzij getuige

Toegevoegd: 23-07-2021, 16.34 uur
Fietsendief opgepakt dankzij getuige
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Een 22-jarige Middelburger is donderdagavond aangehouden omdat hij een fiets had gestolen. De man is ingesloten en zit nog vast.


Tijdens het lossen van hooi zag een getuige rond 22.00 uur dat een tweewieler werd weggenomen bij de Grote Abeele in Oost-Souburg. De getuige aarzelde geen moment en sprak de eigenaar van de fiets aan. Deze stapte op zijn beurt in de auto en reed in de richting waar de getuige de dief naartoe had zien fietsen.

Op de Reijersweg kon de man de fietsendief aanspreken en aanhouden. In de tussentijd was ook de politie gewaarschuwd. Die kwam ter plekke en nam de verdachte over. Hij is naar een politiecellencomplex gebracht en de fiets is teruggegeven aan de eigenaar. Hij doet aangifte tegen de Middelburger.

Volgens de politie bleek later dat er ook een telefoon was gestolen uit een auto die aan de Grote Abeele geparkeerd stond. Deze diefstal zou zijn gepleegd door een metgezel van de aangehouden man maar deze persoon is niet meer achterhaald door de politie. De dief legt vandaag een verklaring af over de fietsendiefstal. Hij zit nog altijd vast in het politiecellencomplex.

Het politie-onderzoek wordt nog verder voortgezet.


Locatie op de kaart

Laatste nieuwsvideo's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren