Weerbericht:
Wolkenvelden, ook zon en kans op een bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Doorrijder ongeval letsel opgepakt in Hulst

Toegevoegd: 23-07-2021, 16.38 uur
Door: Roland de Jong

HULST - De politie heeft vanmiddag in Hulst iemand aangehouden die ervan wordt verdacht te zijn doorgereden na een zwaar ongeval met letsel. Omdat de verdachte onwel werd, is ook voor hem een ambulanceteam opgeroepen.


Het ongeluk gebeurde omstreeks 14.20 uur op de Langeweg (N258), ongeveer ter hoogte van de Meistraat. Eén van de betrokkenen personenauto’s belandde via de berm en de daarin gelegen greppel op de naastgelegen Tolweg. Hier kwam de Hyundai Atos zwaar beschadigd en met meerdere lekke banden tot stilstand. De bestuurder van het voertuig raakte gewond en is met onbekende verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis.

De bestuurder van de andere auto reed na de botsing door. Bij de politie meldde zich echter een andere weggebruiker die iemand in een beschadigde auto zag rijden. Dit voertuig, een Toyota Landcruiser, werd uiteindelijk aangetroffen op de Vondelstraat, zo’n 4,5 kilometer en 7 minuten rijden van de plek van het ongeluk. De politie besloot de persoon aan te houden op verdenking van het verlaten van de plaats van een ongeval. Rond dat moment werd de verdachte echter onwel. Daarom werd voor de persoon een ambulanceteam gewaarschuwd.

Bij de plaats van het ongeval hebben agenten van de afdeling verkeer van de politie een onderzoek ingesteld. Op de N258 moest het verkeer daarom om beurten over één rijbaan. De Tolweg was voor gemotoriseerd verkeer volledig afgesloten. Bergingsbedrijf Kuzee heeft zowel de Hyundai als de Toyota getakeld. Volgens een woordvoerster van de politie zijn beide voertuigen in beslag genomen voor onderzoek. Over de toedracht van het ongeluk is immers nog niets bekend, zo stelt de politie.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (23-7-2021 om 20:47)
Een Atoz tegen een Landcruiser: Dat is een ongelijke strijd. In je kleine autootje raak je gewond of kom je om het leven en de bestuurder van zo'n terreinbeul stapt ongedeerd uit. Helaas maakt onze overheid het autorijden zo duur dat de meesten van ons veroordeeld zijn tot het rijden in dergelijke lullige autootjes om toch nog mobiel te zijn.
Grote Smurf (23-7-2021 om 20:18)
Het lijkt tegenwoordig wel een sport om proberen te ontsnappen nadat je een ongeluk hebt veroorzaakt zovaak komt het voor. Hoe empathieloos bekrompen moet je dan zijn om slachtoffers aan hun lot over te laten. Dan spoor je niet. Die straffen op doorrijden moeten dus echt veel en veel hoger worden. Desnoods het voertuig in beslag nemen zodra de dader gepakt wordt. Deze narcisten wagen het er gewoon op. Ze geven toch om niemand anders dan hunzelf. Aanpakken dat lage manipulatieve tuig.
Loes (23-7-2021 om 18:56)
Op dat moment kon hij stoppen en lijkt onwel geworden te zijn van schrik..hoe kun je doorrijden na een ongeval en valt nog op ook
Cookie-instellingen beheren