Weerbericht:
Buien en in de kustprovincies af en toe zware windstoten
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

A58 Kapelle tijdje dicht vanwege incident

Toegevoegd: 23-07-2021, 20.21 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - De A58 is vanavond tussen Kapelle en Goes enige tijd afgesloten geweest vanwege een medisch incident nabij het viaduct bij de Wrangeweg.


De melding van het incident kwam rond 19.35 uur binnen via het alarmnummer 112. Vervolgens werden de ambulancedienst, meerdere politie-eenheden en een traumahelikopter opgeroepen. De helikopter kon rond 19.55 uur omkeren. Het traumateam vloog toen nabij Bruinisse.

Vanwege het incident werd de snelweg in de richting van Vlissingen tijdelijk volledig afgesloten. Volgens de verkeersdienst van de ANWB stond er een file van zo'n twee kilometer. Omstreeks 20.20 uur kon de A58 weer worden vrijgegeven.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bianca (24-7-2021 om 15:27)
Heel heftig dit.... Wij waren 1 van de eerste die stopte na het gebeuren, complimenten voor de mensen die eerste hulp hebben geboden. Schandalig dat er nog zoveel mensen doorgereden zijn nadat ze het hebben moeten zien gebeuren... Ik hoop voor mevrouw dat ze de hulp gaat krijgen die ze zo hard nodig heeft.
Cookie-instellingen beheren