Weerbericht:
Vannacht mistbanken, overdag perioden met zon. Donderdag meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Rookgenerator zet tankstation in de mist

Toegevoegd: 24-07-2021, 10.31 uur
Er geen bleek sprake te zijn van brand of inbraak.
Er geen bleek sprake te zijn van brand of inbraak.
© Foto: 112Markiezaten.nl
Door: Roland de Jong

SCHERPENISSE - De rookgenerator van het anti-inbraaksysteem van een tankstation in Scherpenisse heeft vrijdagavond gezorgd voor de inzet van de brandweer.


Passanten zagen rond 19.45 uur 'rook' uit de shop van het tankstation aan de Spuidamstraat komen. Hierop alarmeerden ze via 112 de hulpdiensten. De brandweer van Sint-Maartensdijk kwam met spoed ter plekke maar al snel werd geconstateerd dat van brand geen sprake was.

Vermoedelijk is de rookgenerator afgegaan na een technisch mankement. Van een inbraak was voor zover bekend namelijk geen sprake. De politie heeft nog kort onderzoek gedaan maar kon ook al snel weer vertrekken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren