Weerbericht:
Rustig herfstweer. Overdag perioden met zon, 's nachts kans op een mistbank
Verkeersinformatie:
Geen files

Man bekladt zeker 84 verkeersborden langs N57

Toegevoegd: 24-07-2021, 11.58 uur - Update: 24-07-2021, 14.33 uur
Man bekladt zeker 84 verkeersborden langs N57
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BURGH-HAAMSTEDE - Een 48-jarige man uit Numansdorp is vannacht aangehouden omdat hij langs de N57 tussen Middelburg en Burgh-Haamstede zeker 84 verkeersborden zou hebben beklad.


Een getuige zag een man de borden bekladden en belde de politie. Agenten constateerden inderdaad dat verschillende verkeersborden waren beklad. Op de borden was volgens de politie met donkere verf de kreet ‘The Great Reset’ gekalkt.

Op de Daleboutsweg in Burgh-Haamstede zagen de politiemensen rond 04.45 uur een auto rijden die aan de omschrijving voldeed die de getuige had opgegeven. De bestuurder van de auto stopte nadat hij een stopteken had gekregen. Hij bleek zelf ook te doen aan het signalement. Verder bleek de man verfvlekken op zijn kleding en handen te hebben en in de auto ontdekten de agenten bovendien een sjabloon met dezelfde tekst als die op de borden stond.

De automobilist werd aangehouden op verdenking van vernieling. De agenten hebben de man naar een politiecellencomplex gebracht. Hier zal hij vandaag gehoord worden. Wat het schadebedrag aan de borden is, is volgens de politie nog niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (28-7-2021 om 12:18)
Dader geheel onderspuiten met zijn eigen verf, dan leert hij het wel af om andermans eigendom te vernielen.
Tom Helgers (25-7-2021 om 13:57)
@Maarten Horst: haha grapjas. Je moet natuurlijk zelf weten wat je gelooft, maar jouw verhaal en dat van The Great Reset is zeer ongeloofwaardig...
Mijn mening (25-7-2021 om 00:27)
Fijn dat dit heerschap gepakt is. Het levert hem een great reset op zijn bankrekening op. @2030, moet je dan de zaak gaan vernielen ?? Het is gewoon te druk op deze aardkloot dus daar zou de oplossing zitten maar dat durft u niet te zeggen.wel roepen maar geen oplossingen aandragen die werkelijk helpen.
Maarten Horst (24-7-2021 om 21:25)
The Great Reset is in gang gezet door Klaus Swab van het Wereld Economisch Forum en alle handlangers die genocide plegen met het vaccin. Moedige man en laffe verader die "getuige" wordt genoemd. Het bekladden is een wanhoopsdaad om mensen te waarschuwen tegen een gewisse dood omdat de media en de politiek alles aan elkaar vast liegen. Het is de schuld van de vele mensen die such de afgelopen dagen massaal laten testen omdat ze op vakantie willen gaan is de oorzaak dat Nederland nu donkerrood is gekleurd. Waarschijnlijk kunnen ze straks niet eens terug als het testen doorgaat. Het testen werkt niet en geeft 85% valse positieven. Triest te zien dat we op zo'n grote schaal worden bedonderd. De mensen achter de "Great Reset " lachen ons heel hard uit en zijn zelf verbaasd hoe zo veel mensen zo naïef en dom zijn.
tweeduizendendertig (24-7-2021 om 18:09)
Desbetreffende 48 jarige man is een held, het volk heeft totaal geen besef wat The Great reset voor ons gaat betekenen. Deze meneer brengt het bewustzijn naar boven. Mensen, probeer uzelf te verdiepen in het onderwerp dat deze meneer aankaart.
Kees (24-7-2021 om 17:08)
Zou maar eens in zijn Schuur/Garage kijken of daar ook de grote sjablonen liggen met zelfde tekst die op verschillende wegen zijn aangebracht. je zou hem bijna C.......a toewensen.
Cookie-instellingen beheren