Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Gaslek bij aanleg glasvezel in Terneuzen

Toegevoegd: 24-07-2021, 13.53 uur
Het nutsbedrijf heeft het lek verholpen.
Het nutsbedrijf heeft het lek verholpen.
© Foto: Brandweer Terneuzen post Zuidlandstraat
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Werkzaamheden voor de aanleg van glasvezel hebben vrijdag aan het begin van de middag in Terneuzen een gaslek veroorzaakt.


Bij boorwerkzaamheden voor de aanleg van het nieuwe glasvezelnetwerk in de Guido Gezellestraat werd omstreeks 13.00 uur een gasleiding geraakt. Er was uitstroom van gas en de brandweerlieden van de Terneuzense post Zuidlandstraat werden met spoed ter plekke gestuurd. Het nutsbedrijf kwam ter plekke om het lek te verhelpen.

De afgelopen tijd zijn in de provincie al veelvuldig gaslekkages ontstaan bij de aanleg van glasvezelnetwerken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J. (25-7-2021 om 11:49)
Is ook niet echt verwonderlijk. Wij moeten aan allerlei voorwaarden voldoen voordat er machinaal grondroering mag gebeuren. Waaronder klik melding bodemonderzoek enz. En een x aantal oost europeaanen onder duitse vlag komen en trekken gewoon gezellig hun sleuf zonder enige regelgeving.
bram goeree (24-7-2021 om 20:16)
dat is niet de eerste keer en zal ook niet de laatste keer zijn
Cookie-instellingen beheren