Weerbericht:
Bewolkt en overwegend droog, morgen regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Eigenaresse zwemt achter afgedreven hond aan

Toegevoegd: 24-07-2021, 17.26 uur
De ambulancedienst is nog ter plekke geweest maar verdere hulp was niet nodig.
De ambulancedienst is nog ter plekke geweest maar verdere hulp was niet nodig.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

GOES - De eigenaresse van een hond is vanmiddag bij de Kattendijkseweg in Goes te water gegaan nadat één van haar honden was afgedreven. Hulp van de opgeroepen brandweer was niet meer nodig.


Nadat de hond rond 17.00 uur was afgedreven en de eigenaresse te water was gegaan, werden zowel de politie als de brandweer als de ambulancedienst met spoed ter plekke gestuurd. Vanuit Middelburg en Goes gingen waterongevallenteams op pad. Al snel bleek dat zowel de hond als de eigenaar veilig aan de kant waren, zo meldt de Veiligheidsregio Zeeland.

De politie en de ambulancedienst zijn nog ter plekke geweest maar verdere hulp was niet nodig.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
C.J.M. Schreurs (9-8-2021 om 11:39)
Wat een geweldig goed bericht! Ja zo hoort het als je een dierenvriend bent! Gefeliciteerd mevrouw, u bent uit het goede hout gesneden!
wim (27-7-2021 om 08:50)
ja echte dierenliefde wij zouden het ook doen ,ook al was het een ander zijn diertje je laat een dier niet aan zijn of haar lot over. hoop dat ze allebei weer van de schrik bekomen zijn.
bram (25-7-2021 om 03:57)
Kennelijk weten nog heel veel mensen, waaronder ook ouders van kleine kinderen maar zeker ook houders van dieren NIET, hoe gevaarlijk het zeewater kan zijn. In alle situaties moet je erop bedacht zijn dat jouw (dierbare hond of wat dan ook aangelijnd dient te zijn) en jouw kind optimaal gevolgd moet worden. Doe je dat NIET, dan ben je bij voorbaat strafbaar. Strafbaar voor een onvoorstelbaar leed, dat je had kunnen voorkomen.
johanna stoutjesdijk (24-7-2021 om 22:29)
geweldig om zo achter je dier aan te gaan , ,,sjapo,,dieren liefde gaat boven alles .
willem (24-7-2021 om 18:41)
goed gedaan,hulde! dieren laat je niet verdrinken.
Franky (24-7-2021 om 18:05)
Tja, een hond is net zoals je kind, ik zou er ook achteraan gaan. Met andere woorden, hulde voor deze vrouw!
Cookie-instellingen beheren