Weerbericht:
Vannacht enkele buien. Overdag perioden met zon en slechts lokaal een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie rijdt man klem in Terneuzen

Toegevoegd: 01-03-2007, 19.20 uur
Door: Politie Zeeland
TERNEUZEN - Woensdagavond rond 22.25 uur heeft de politie, aan de Noteneeweg in Terneuzen, een 20-jarige automobilist uit Terneuzen aangehouden.

Agenten zagen de man kort daarvoor met hoge snelheid over de Guido Gezellestraat richting van F. van Edestraat rijden. Hierbij negeerde hij een rood verkeerslicht.

De politie probeerde de man staande te houden maar hij reed door, de Bellamystraat op in de richting van de Alvarezlaan. De snelheid liep hierbij op tot 110 km/h (op de teller van de politieauto).

De toegestane snelheid is hier 50 km/h. Bij de oude jachthaven kon de politie de man klemrijden toen hij probeerde te keren. Hij is aangehouden en zijn rijbewijs is ingevorderd.

Omdat het vermoeden bestaat dat de man (soft)drugs had gebruikt is voor onderzoek bloed afgenomen.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren