Weerbericht:
Rustig herfstweer. Overdag perioden met zon, 's nachts kans op een mistbank
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie waarschuwt voor diefstal aanhangwagens

Toegevoegd: 25-07-2021, 12.23 uur
Politie waarschuwt voor diefstal aanhangwagens
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Het politieteam Oosterscheldebekken waarschuwt voor een reeks diefstallen van aanhangwagens in de regio. De afgelopen tijd is meerdere keren aangifte gedaan.


Volgens de politie zag men in de afgelopen week een duidelijke toename in het aantal diefstallen van aanhangers. "Zeker in het seizoen gaan er veel mensen aan de slag met aanhangwagens en worden deze aan het eind van een lange klusdag op elke denkbare plaats geparkeerd om de volgende dag weer verder te kunnen. Helaas is het juist dan voor criminelen vaak erg gemakkelijk om deze weg te nemen", zo legt de politie uit.

De politie is een onderzoek gestart in de hoop de daders van de diefstallen te achterhalen maar roept in de tussentijd op om aanhangers waar mogelijk op een afgesloten terrein te plaatsen of op slot te zetten met een kettingslot.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren