Weerbericht:
Rustig herfstweer. Overdag perioden met zon, 's nachts kans op een mistbank
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietsers en bromfietser in botsing IJzendijke

Toegevoegd: 25-07-2021, 17.51 uur
Fietsers en bromfietser in botsing IJzendijke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

IJZENDIJKE - Op de Mauritsweg in IJzendijke zijn zaterdagmiddag twee fietsers van 71 jaar oud uit Breskens en een bromfietser ten val gekomen bij een botsing. De bromfietser reed zonder rijbewijs.


Nadat het ongeval rond 14.50 uur was gebeurd werd ook de ambulancedienst opgeroepen. Zowel de twee fietsers als de 17-jarige bromfietser uit IJzendijke als zijn 16-jarige passagier uit dezelfde plaats bleven ongedeerd.

De bestuurder van de brommer bleek geen rijbewijs te hebben. Hij kreeg hiervoor een proces-verbaal.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Raggie (26-7-2021 om 09:34)
Oeps dat gaat centen kosten voor de scooterrijder niet alleen de boete maar ook alle schade die hij heeft veroorzaakt, hopelijk dat de fietsers niet al te veel schade hebben maar ja al je na een jaar nog steeds geen brommerrijbewijs hebt kan je zo iets verwachten
Cookie-instellingen beheren