Weerbericht:
Wisselend bewolkt
Verkeersinformatie:
58 files van totaal 250 km

Kop-staartbotsing na botsing met scooter Vlissingen

Toegevoegd: 25-07-2021, 21.40 uur
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - Twee auto's en een scooter zijn zondagavond tegen elkaar gebotst in Vlissingen. Na het ongeluk is één betrokkene per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeluk gebeurde rond 20.30 uur op de President Rooseveltlaan ter hoogte van het benzinestation bij sporthal de Baskensburg. Een auto botste daar op een scooter waarop de bestuurder van een andere personenauto op zijn beurt weer tegen de voorste auto botste, 

De ambulancedienst kwam ter plekke om de betrokkenen na te kijken. Eén persoon is uiteindelijk per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, een andere betrokkene is geadviseerd om zich bij het ziekenhuis te laten controleren. 


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren