6-Jarig meisje ontvoerd in Vogelwaarde

Toegevoegd: 02-03-2007, 23.59 uur

Door: Roland de Jong

VOGELWAARDE - Een 6-jarig meisje uit de gemeente Hulst is vrijdag aan het eind van de middag ontvoerd door een onbekende man. Het slachtoffertje is inmiddels terecht.

Rond 17.00 werd het meisje vanaf de Populierenstraat in Vogelwaarde meege-nomen in een auto. Een passerende automobilist vond het meisje ongeveer vijftig minuten later onderaan de Zeedijk bij camping Het Hellegat in Osse-nisse. Deze locatie ligt ruim tien kilometer verderop.

Toen het meisje werd gevonden, had zij uiterlijke verwondingen. Het slacht-offertje is inmiddels weer terecht bij haar ouders. Het is nog niet duidelijk wat er precies is gebeurd. Ook weet de politie nog niet of het meisje seksueel is misbruikt.

De politie is inmiddels een groot sporenonderzoek gestart. Ook zal een buurt-onderzoek worden gehouden. Er is nog geen signalement van de dader be-schikbaar. Wel is er een aanwijzing over de auto van de dader. Volgens een woordvoerder van de politie Zeeland reed de dader vermoedelijk in een witte auto.

Mensen die mogelijk meer informatie hebben over de ontvoering worden ver-zocht telefonisch contact op te nemen met de politie. Dat kan via het nummer 0900-8844 (Algemeen nummer politie) of via 0800-7000, het nummer van Meld Misdaad Anoniem.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750