Weerbericht:
Zonnig, morgen overwegend bewolkt en af en toe regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 18 km

Belg naar het ziekenhuis na ongeluk met quad

Toegevoegd: 26-07-2021, 21.19 uur
Belg naar het ziekenhuis na ongeluk met quad
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

AARDENBURG - Een persoon is zondagavond per ambulance naar het ziekenhuis gebracht na een ongeluk met een quad bij Aardenburg. Bij het ongeluk belandde de quad door onbekende reden op zijn zijkant.


Het ongeluk gebeurde rond 18.15 uur op de kruising van de Maagdenweg met de Langeweg. Een 31-jarige Belg reed daar op een quad toen hij door onbekende reden met het voertuig kantelde.

De traumahelikopter werd opgeroepen voor het ongeluk maar de bemanning van de helikopter kreeg rond 18.35 uur te horen dat zij rechtsomkeert konden maken. Volgens de politie kon de ambulancedienst het ongeval zelf afhandelen. Uiteindelijk is het slachtoffer met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Locatie op de kaart

Laatste nieuwsvideo's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren