Weerbericht:
Eerst nog buien, later droger. Overdag wisselend bewolkt en een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie lost oude berovingszaak op

Toegevoegd: 02-03-2007, 23.48 uur
Door: Politie Zeeland

GOES - Met de aanhouding van 4 mannen in de leeftijd van 19-/20 jaar heeft de politie een beroving opgelost die plaatsvond op 2 december 2003.

Op die dag, ’s avonds rond 20.30 uur werd op het Stoofplein in Goes een toen 66-jarige Goesenaar het slachtoffer van een gewelddadige beroving. Hij werd door een viertal jongens diverse malen geschopt en geslagen waarna hij werd beroofd van zijn portemonnee.

De man werd met o.a. diverse verwondingen aan zijn gezicht per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De vier daders wisten toen te ontkomen. Nadat bij de politie nieuwe informatie was binnengekomen, werd het onderzoek opnieuw opgestart.

Deze week konden de 4 mannen, 3 Goesenaren en 1 inwoner van de gemeente Reimerswaal, worden aangehouden. Deze verdachten waren ten tijde van de overval minderjarig en allen woonachtig te Goes.

Justitie bepaalt hoe ze zullen worden berecht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren