Weerbericht:
Rustig herfstweer. Overdag perioden met zon, 's nachts kans op een mistbank
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen (15) aangehouden voor steekpartij in Goes

Toegevoegd: 28-07-2021, 10.45 uur
Een 15-jarige jongen uit Goes is aangehouden als verdachte.
Een 15-jarige jongen uit Goes is aangehouden als verdachte.
© Foto: Remi Mesu
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Het minderjarige slachtoffer dat gisteravond gewond raakte bij een steekpartij in Goes is een 16-jarige jongen uit die plaats. Dat heeft de politie vanmorgen bekend gemaakt. Een 15-jarige jongen is aangehouden als verdachte.


Het steekincident werd rond 21.35 uur gemeld. In eerste instantie bij de Kattendijksedijk maar die locatie werd al snel bijgesteld naar de Zwembadweg. Het incident speelde zich vermoedelijk ook af bij het alhier gevestigde sportcentrum Omnium.

Nadat de gewonde jongen was aangetroffen, werd naast de politie en de ambulancedienst ook een traumahelikopter opgeroepen. Deze landde in de omgeving. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. De arts van het traumateam reed mee in de ambulance. Rond 22.55 uur vertrok de traumahelikopter weer.

Op aangeven van het slachtoffer hebben agenten later een 15-jarige verdachte aangehouden. Slachtoffer en verdachte zijn bekenden van elkaar. De politie is direct met een onderzoek naar de toedracht van het incident begonnen. Ter plekke hebben forensische rechercheurs sporenonderzoek gedaan en hebben agenten getuigenverklaringen opgenomen. Getuigen worden verzocht zich te melden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ineke (29-7-2021 om 12:22)
Wordt het geen tijd dat zulke daden niet meer door een kinderrechter wieden behandeld maar door een volwassen rechtbank. Deze gasten moeten er niet afkomen met een taakstraf maar gevangenis en werken voor de schade die aangericht is. Medische kosten!!!
Nina (28-7-2021 om 13:31)
Wat is er toch aan de hand met de jongere in Goes? Het is gewoon opvallend hoeveel steekpartijen er de afgelopen tijd hebben plaatsgevonden.
Kees (28-7-2021 om 11:49)
We steken tegenwoordig maar raak ,. Wordt het zo zachtjes aan niet eens tijd om echt zwaardere straffen op te leggen aan zulke kansloze lui . Ik zou zeggen , hoe jong ook! minimaal 3 jaar opsluiten bij het steken met een mes.
Cookie-instellingen beheren