Weerbericht:
Geleidelijk meer bewolking, vanavond en morgen af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
19 files van totaal 58 km

Botsing op Deltaweg bij Wilhelminadorp

Toegevoegd: 28-07-2021, 17.47 uur
Het ongeluk op de Deltaweg bij Wilhelminadorp.
Het ongeluk op de Deltaweg bij Wilhelminadorp.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

WILHELMINADORP - De hulpdiensten zijn woensdagmiddag met spoed uitgerukt voor een melding van een ongeluk bij Wilhelminadorp. De situatie bleek ter plekke mee te vallen.


Even na 16.30 uur werd er melding gemaakt van het ongeluk op de Deltaweg (N256) ter hoogte van hectometerpaaltje 6,3. Naast een ambulance werd ook de brandweer opgeroepen omdat er mogelijk sprake was van een beknelling. Dit bleek ter plaatse niet het geval te zijn en de brandweer kon direct weer terugkeren naar de kazerne.

Het personeel van de ambulance heeft de betrokkenen ter plaatse onderzocht. Voor zover bekend raakte er niemand gewond. Bergingsbedrijf De Moor uit Goes heeft de voertuigen weggesleept. Tijdens de afhandeling van het ongeval was er één rijstrook afgesloten. Het verkeer is tijdelijk omgeleid over de parallelweg.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren