Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
78 files van totaal 292 km

Politie onderzoekt mishandeling op camping Kortgene

Toegevoegd: 29-07-2021, 16.35 uur
Politie onderzoekt mishandeling op camping Kortgene
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

KORTGENE - De politie doet onderzoek naar de mishandeling van een 18-jarige jongen. Die zou woensdagavond rond 23.00 uur door meerdere personen mishandeld zijn.


De jongeman, die op een camping aan de Havenweg in Kortgene verbleef, werd op het campingterrein, schijnbaar vanuit het niets door een groep jongeren belaagd, aangevallen en mishandeld. Een andere jongen (15) werd bedreigd.

Agenten kwamen na de melding met meerdere eenheden ter plaatse, maar toen waren de daders al weer vertrokken. Wel spraken de dienders met meerdere getuigen die een verklaring aflegden. Beiden slachtoffers hebben aangifte gedaan. Het 18-jarige slachtoffer hoefde zich, ondanks de fikse mishandeling, niet onder doktersbehandeling te laten stellen. De politie is nog op zoek naar getuigen van de mishandeling en bedreiging. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Blijf lekker op je camping (30-7-2021 om 00:37)
''' schijnbaar vanuit het niets door een groep jongeren belaagd, aangevallen en mishandeld. ''' Voor niets komt de zon op.. Zelfde camping groepje brengt al een tijdje een hoop overlast in het dorp. Rotzooi niet opruimen, harde muziek, bierflesjes kapot gooien op straat, grote mond tegen omwonende die er iets van zeggen. Dan zie je geen politie, en als je ze ziet zijn het ineens weer allemaal brave stads mannetjes. Krijg je een keer een paar klappen van nog wel minderjarige, is het huilen met ouders erbij en snel je verklaring afleggen bij oom agent. Triest!
Cookie-instellingen beheren