Weerbericht:
Vandaag vrij warm, meest droog en later zon. Donderdag onweer
Verkeersinformatie:
37 files van totaal 123 km

Twee gewonden bij ernstig ongeluk in Tholen

Toegevoegd: 30-07-2021, 00.24 uur
Door: Manfred Berrevoets

THOLEN - Bij een ernstig verkeersongeluk in Tholen zijn donderdagavond twee personen gewond geraakt. Beide slachtoffers moesten door de brandweer uit hun voertuig worden geknipt.


De botsing vond rond 22.10 uur plaats op de Postweg nabij de kruising met de Vrouwendijk. Hier kwamen een personenauto en een bestelbus met elkaar in botsing. De auto raakte van de weg en kwam op zijn kant in de sloot tot stilstand. Volgens de brandweer ging het om een droge sloot.

Naast meerdere ambulances kwam er ook een traumahelikopter ter plaatse. Ook de brandweer rukte uit. Deze schaalde op naar een middel ongeval en zette twee tankautospuiten en een hulpverleningsvoertuig in. Na 40 minuten kon het eerste slachtoffer worden bevrijd. Dit was de bestuurder van de bestelbus. Het slachtoffer is met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Het tweede beknelde slachtoffer in de auto kon pas na ruim een uur worden bevrijd. Ook deze gewonde is met spoed naar een ziekenhuis vervoerd.

De politie heeft ter plaatse sporen veilig gesteld en doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. De Postweg is hiervoor afgesloten geweest en het verkeer is ter plaatse omgeleid. Over de toestand van de slachtoffers is verder nog niks bekend gemaakt.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren