Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
26 files van totaal 92 km

Drie minderjarige jongens opgepakt voor mishandeling

Toegevoegd: 30-07-2021, 04.30 uur
Drie minderjarige jongens opgepakt voor mishandeling
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

KORTGENE - De politie heeft donderdagmiddag drie minderjarige jongens aangehouden voor betrokkenheid bij een mishandeling op een camping in Kortgene


Woensdagavond rond 23.00 uur werd een 18-jarige jongen door meerdere personen mishandeld. De jongeman, die op een camping aan de Havenweg in Kortgene verbleef, werd op het campingterrein, schijnbaar vanuit het niets door een groep jongeren belaagd, aangevallen en mishandeld. Een andere jongen (15) werd bedreigd.

Donderdagmiddag kon de politie drie jongens in de leeftijd van 14 tot 16 jaar aanhouden. Ze komen uit Kortgene en Rilland. Het drietal is ingesloten voor verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nel (30-7-2021 om 11:39)
Ouders waar zijn jullie? Dit is toch te zot voor woorden, wat en stelletje lafaards!!! Ze vinden zichzelf stoer zeker!?
cq (30-7-2021 om 09:35)
Is dit een soort van sport geworden, mishandelen van tieners wat voor opvoeding hebben deze lafbekken gehad of waren die ouders van deze lafbekken kinderen met kinderen misschien van dat soort, lekker modern doen toch? Wat een land is dit geworden, wat een door en door verdorven land.
Kees (30-7-2021 om 06:19)
Het wordt tijd voor een samenscholingsverbod onder de jeugd. Dat laffe mishandelen wordt iedereen toch hartstikke zat!!!
Cookie-instellingen beheren