Twee gewonden bij ongeluk Nieuwendijk Axel

Toegevoegd: 02-03-2007, 23.58 uur

Door: Politie Zeeland

AXEL - Vrijdagochtend rond 07.25 uur vond er op de Nieuwendijk in Axel een aanrijding plaats tussen twee personenauto’s.

Een 43-jarige automobilist uit Axel reed over de Nieuwendijk komende uit de richting van de Vaartwijk. Toen hij in slaap viel bleef hij in een bocht naar recht rechtdoor rijden waardoor hij op de linker weghelft terecht kwam.

Een 42-jarige automobilist uit Axel, die hem tegemoet reed, stuurde naar links (gezien zijn rijrichting) om een aanrijding en voorkomen. Op dat moment werd de 43-jarige automobilist wakker gemaakt door een van zijn twee medepassagiers en stuurde terug naar rechts.

Hierdoor ontstond een frontale aanrijding. De twee inzittenden van de 43-jarige man raakten licht gewond (niet overgebracht naar een ziekenhuis). Beide auto’s raakten zwaar beschadigd.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750