Weerbericht:
Vandaag vrij warm, meest droog en later zon. Donderdag onweer
Verkeersinformatie:
37 files van totaal 123 km

Dementerende man Terneuzen weer terecht

Toegevoegd: 30-07-2021, 17.50 uur - Update: 09-08-2021, 12.05 uur
Dementerende man Terneuzen weer terecht
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

TERNEUZEN - De politie heeft vrijdagmiddag een burgernetbericht uitgestuurd voor een vermiste man in Terneuzen. De vermiste man zou volgens de politie dezelfde avond weer terecht zijn gekomen.


De 85-jarige man zou in het centrum van Terneuzen vermist zijn geraakt. De dementerende man is volgens de politie blank en heeft grijs haar. Verder zou hij op het moment van de vermissing een witte blouse met blauwe gilet en een beige broek dragen. Ook zou hij moeilijk lopen. De politie vroeg mensen die tips hebben of de man hebben gezien op om 112 te bellen. Volgens de politie kwam de man op dezelfde weer terug thuis om 19.30 uur. Hierdoor was de zoektocht afgerond.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren