Weerbericht:
Rustig herfstweer. Overdag perioden met zon, 's nachts kans op een mistbank
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestelbus raakt in de sloot, één gewonde

Toegevoegd: 30-07-2021, 20.07 uur
Door: Remi Mesu

SINT-MAARTENSDIJK - De bestuurder van een bestelbus is vrijdagavond gewond naar het ziekenhuis gebracht nadat hij met de bus in een watergang bij Sint-Maartensdijk was beland. Een berger moest eraan te pas komen om de bestelbus uit de sloot te takelen.


Het ongeluk gebeurde rond 17.50 uur op de Provinciale Weg N286 bij Sint-Maartensdijk. Bij een inhaalactie die fout ging raakte het bestelbusje van een pakketbezorger over de kop en belandde uiteindelijk in de watergang langs de weg. Een ambulance kwam ter plaatse om de bestuurder van de bestelbus te onderzoeken, uiteindelijk werd deze ook per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De bus moest uiteindelijk door een bergingsbedrijf uit de sloot worden getakeld. Eenmaal op het droge konden collega's van de pakketbezorger de pakketten overladen naar een andere bus. Bij het ongeluk liep een andere personenauto ook schade op, deze werd ook door een berger meegenomen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Maarten (31-7-2021 om 17:07)
En weer een pakketbezorger die bij een inhaalactie de fout in gaat. Wanneer beseffen ze eens dat ze hoogstens 10 seconden sneller op de plaats van bestemming zijn? Soms zijn ze door sneller te rijden er zelfs later; geluk bij een verkeerslicht en minder verkeer op de weg bepaalt meer de aankomsttijd. Vroeger had je nette bezorgers die verantwoordelijkheid namen, maar als je ziet wat voor gasten er achter stuur zitten... Dat begint al bij het wegrijden bij het distributiecentrum in Goes. Het gedrag op de weg en aan de deur laat vaak te wensen over.
Cookie-instellingen beheren