Weerbericht:
Vandaag droog, morgen regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

KNMI geeft code geel af in verband met onweersbuien

Toegevoegd: 31-07-2021, 21.50 uur
KNMI geeft code geel af in verband met onweersbuien
© Foto: Rolf de Feijter (archief)
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - Het KNMI heeft voor zondag voor de provincie Zeeland code geel afgegeven. De waarschuwingscode wordt afgegeven omdat het weersinstituut stevige onweersbuien verwacht.


Volgens het KNMI trekken de buien in de loop van zondagochtend vanuit het westen uit het land binnen. Deze buien worden in de loop van de middag steeds actiever. Deze buien gaan gepaard met onweer, hagel en lokaal veel neerslag in korte tijd. Door de onweersbuien kunnen verkeer en buitenactiviteiten hinder ondervinden. In de loop van de middag verplaatsen de buien naar het zuidoosten van het land.

De waarschuwing geldt in Zeeland vanaf zondagochtend 10.00 uur en eindigt op zondagmiddag om 15:00 uur. Volgens het KNMI kan er in de provincie hinder  ontstaan door blikseminslag, hagel en veel neerslag in korte tijd. Het weersinstituut adviseert op open water en open gebied te mijden, om niet onder bomen te schuilen en de weerberichten en waarschuwingen te volgen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie Reijnhout (1-8-2021 om 19:11)
Hier in Goes niets van gemerkt.
Moeder (1-8-2021 om 18:46)
Niks gemerkt..... (gemeente Vlissingen)
Cookie-instellingen beheren