Weerbericht:
Zacht en droog najaarsweer, overdag veel zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Parket Dendermonde: 'Nog geen aanwijzing voor te hard rijden motoragent'

Toegevoegd: 01-08-2021, 12.22 uur - Update: 02-08-2021, 10.14 uur
De motoragent raakte zwaargewond bij het ongeluk.
De motoragent raakte zwaargewond bij het ongeluk.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

STEKENE (B) - Er zijn voorlopig geen aanwijzingen dat de motoragent die vrijdagavond is aangereden in het Belgische Stekene te hard had gereden. Dat laat de woordvoerster van het Parket in Dendermonde desgevraagd weten.


De woordvoerster kon verder nog weinig mededelingen doen over de toedracht van het ongeluk dat op vrijdag plaatsvond aan de Stropersweg in het Belgische Stekene. Vlak over de grens werd daar een motoragent aangereden ter hoogte van de zomerbar Lakehouse.

De voorlichter van het Belgische Openbaar Ministerie (OM) gaf wel aan dat er voorlopig geen aanwijzingen zijn dat de agent te hard zou hebben gereden. Verder kon zij nog weinig kwijt over de toedracht van het onderzoek. Pas als dat is afgerond zal er meer informatie komen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joris (1-8-2021 om 17:45)
Is het mogelijk om met een motor met 50 km/u de totale voorkant van een Porsche eraf te rijden? Hij is bijna dwars door die auto gegaan.
Cookie-instellingen beheren