Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 36 km

Meisje gewond bij ongeluk Middelburg

Toegevoegd: 02-08-2021, 10.08 uur
Het meisje is naar het ziekenhuis gebracht. Van de auto raakte de kentekenplaat los.
Het meisje is naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een botsing op een kruising in Middelburg is maandagochtend een meisje gewond geraakt. Ze is naar het ziekenhuis gebracht.


Het slachtoffer fietste rond 09.10 uur bij de kruising Mortiereboulevard - Fagotweg - Tromboneweg op bedrijventerrein Mortiere toen ze in botsing kwam met een personenauto. Het meisje kwam ten val en liep letsel op. In eerste instantie kwam alleen een rapid responder van de ambulancedienst ter plekke maar later werd toch een ambulanceteam ingeschakeld om het meisje weg te brengen.

De politie was ook ter plaatse en heeft de fiets van het slachtoffer weggebracht. De auto liep slechts lichte schade op. De bestuurder kon zijn weg vervolgen nadat het slachtoffer door de ambulancedienst was weggebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja-Ja (2-8-2021 om 17:40)
Aan grote smurf en rob. Zou je als je ergens heen moet gewoon niet eerder van huis gaan. Dan kan je je aan de verkeersregels houden. Met je verkeersexamen zou je wel goed hebben uitgekeken. Straks geef je de fietser en scooters nog de schuld.
ger (2-8-2021 om 17:31)
wat een onzin verhalen @smurf en rob, je heb een rem en als het niet overzichtelijk is dan gebruik je die en dan pas je gaspedaal. ik kom er al vanaf het moment dat t bruggetje en weggetjes daar aangelegen werden gewoon opletten.
Rob Ossewaarde (2-8-2021 om 13:13)
De situatie daar op dat fietspad vraagt om ongelukken. Op de ene kruising heb je voorrang en op de volgende weer niet. Erg onduidelijk en gevaarlijk vind ik. Waarom niet op het hele fietspad voorrang hebben of op geen enkele kruising dat zou duidelijker zijn.
Grote Smurf (2-8-2021 om 12:09)
Hopelijk komt het meisje er weer snel bovenop. Dat bruggetje daar is van steen en daar kun je als automobilist niet doorheen kijken. Zo zie je fietsers en scooters pas op het laatste moment. Een beetje vergelijkbaar effekt heb je in Vlissingen bij de lange rotonde (President Roosenveltlaan) waar je door de heg in het midden overstekende fietsers en dan met name kinderen pas op het laatste moment ziet aankomen. Tuurlijk moet je een kruising rustig naderen maar een kruising moet ook overzichtelijk zijn. In geval van haast kan ik mij dit soort foutjes wel voorstellen als men een keertje niet goed oplet. Stom maar mensen maken fouten.
Cookie-instellingen beheren