Weerbericht:
Rustig herfstweer. Overdag perioden met zon, 's nachts kans op een mistbank
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje gewond bij ongeluk Middelburg

Toegevoegd: 02-08-2021, 10.08 uur
Het meisje is naar het ziekenhuis gebracht. Van de auto raakte de kentekenplaat los.
Het meisje is naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een botsing op een kruising in Middelburg is maandagochtend een meisje gewond geraakt. Ze is naar het ziekenhuis gebracht.


Het slachtoffer fietste rond 09.10 uur bij de kruising Mortiereboulevard - Fagotweg - Tromboneweg op bedrijventerrein Mortiere toen ze in botsing kwam met een personenauto. Het meisje kwam ten val en liep letsel op. In eerste instantie kwam alleen een rapid responder van de ambulancedienst ter plekke maar later werd toch een ambulanceteam ingeschakeld om het meisje weg te brengen.

De politie was ook ter plaatse en heeft de fiets van het slachtoffer weggebracht. De auto liep slechts lichte schade op. De bestuurder kon zijn weg vervolgen nadat het slachtoffer door de ambulancedienst was weggebracht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
David (5-8-2021 om 17:33)
Manouk, sterkte en veel beterschap van de collega van Andrew.
Grote Smurf (4-8-2021 om 20:46)
Jongens, excuus ik heb verkeerd gekeken en hier is het idd overzichtelijk. Ik dacht dat dit bij het stenen bruggetje was waar het nieuwe politiebureau wordt gebouwd. Daar verwacht ik nog wel eens een ongeluk en Edjetee, als Ja-Ja tegen mij over mijn verkeersexamen begint dan vind ik het wel leuk om even aan te halen dat ik iets meer op de weg zit dan hem. En dat jij vrachtwagens op de weg ziet die wel eens stomme dingen doen dat klopt. Zijn vaak Polen of chauffeurs die ver over hun rijtijd heen zitten. Als nu als transportbedrijf wilt overleven dan moet je meegaan met de vervoerders die de rijtijdenwet aan hun laars lappen en het zo veel goedkoper kunnen doen. De goede lijden onder de slechten en klagen helpt niet want voor jou tien anderen
Edjetee (3-8-2021 om 12:13)
De verhalen van Ger en. Ja-Ja slaan inderdaad nergens op. Maar wat die Grote Smurf schrijft slaat ook nergens op. Hoe relevant is het om te vermelden dat je een vrachtwagenchauffeur bent? En waarom moet je aangeven dat mensen nog iets moeten leren? Ik zie onderweg veel vrachtwagens waarvan de chauffeur nog iets moet leren. Ik hoop dat het met meisje goed gaat. Lijkt mij veel belangrijker.
Rob (3-8-2021 om 08:56)
Sorry maar dat het daar niet overzichtelijk genoeg is gaat niet op, dat betreft niet het deel waar het meisje aangereden is. Dat is verderop. Ik loop er elke ochtend met mijn honden. Kun je ook duidelijk zien op de foto.
Ja-Ja (3-8-2021 om 08:14)
Aan Grote Smurf. Na je opmerkingen weet ik dat je goed begrijpt wat Ger in ik ,Ja-Ja bedoelen. En daar gaat het om. Je zal nog beter gaan uitkijken in het verkeer.En dat hoort zo.
Grote Smurf (2-8-2021 om 21:12)
Als vrachtwagenchauffeur kan ik het volgende zeggen. Lekkere kortzichtige reacties van ger en Ja-Ja. Ten eerste ger, wat geweldig dat je rob en mij even uitlegt dat een auto een rem heeft. Dat jij zo geweldig rijdt betekend niet dat iedereen die daar voor de eerste keer komt dat ook doet. Daarnaast is het ontwerp zoals Rob dat ook goed inziet gewoon niet overzichtelijk genoeg. Lekker snuggere reactie dus. En Ja-Ja, bepaal jij dat even voor mensen wanneer ze moeten vertrekken van huis? Volgens jou is het dus onmogelijk dat mensen wel eens door omstandigheden te laat zijn? Ook weer zo'n lekkere snuggere opmerking. Ook iets wat je nog moet leren is dat de automobilist altijd fout is als het een ongeval met fietser of scooter betreft.
Cookie-instellingen beheren