Weerbericht:
Wisselend bewolkt
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 75 km

Motorboot kampt met lekkage in Zierikzee

Toegevoegd: 03-08-2021, 12.30 uur
Motorboot kampt met lekkage in Zierikzee
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - De brandweer van Zierikzee is maandagavond te hulp geschoten nadat melding was gemaakt van een motorbootje dat kampte met een lekkage en dreigde te zinken.


Het motorjacht lag afgemeerd aan de Bovenhaven bij de Scheepstimmerdijk toen rond 22.15 uur werd gemeld dat er sprake was van een lekkage. Ter plaatse bleek de situatie gelukkig nog mee te vallen en kon het lek snel grotendeels provisorisch worden gedicht zodat de instroom van water beperkt bleef.

Het bootje is naar een speciale kraan gesleept en vervolgens uit het water gehaald voor verdere reparatie. Waardoor de lekkage is ontstaan, is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren