Weerbericht:
Wisselend bewolkt
Verkeersinformatie:
37 files van totaal 155 km

Wapen gebruikt bij dubbele straatroof in Hoek

Toegevoegd: 03-08-2021, 16.43 uur
Wapen gebruikt bij dubbele straatroof in Hoek
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HOEK - Een groep jongens heeft maandagavond geprobeerd in Hoek twee anderen te beroven. Hierbij zou gebruik zijn gemaakt van een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. De politie zoekt getuigen.


Rond middernacht kwam bij de politie een melding binnen van een jongen die op de Middenweg beroofd zou zijn door een groepje jongeren. Ter plaatse bleek dat er nog een tweede slachtoffer was. Een groepje jongens zou volgens de politie geprobeerd hebben beide jongens te beroven. Hierbij zou een vuurwapengelijkend voorwerp op één van de slachtoffers zijn gericht. Nadat de slachtoffers goederen hadden afgegeven zijn de anderen meteen weggelopen.

De politie heeft nog in de omgeving gezocht naar de verdachten maar niemand meer aangetroffen. De politie doet nog wel onderzoek naar de zaak en is daarom op zoek naar mensen die een groepje jongens zich verdacht heeft zien gedragen of wellicht zelfs de beroving heeft zien plaatsvinden. Tips zijn welkom via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pff (3-8-2021 om 18:17)
Altijd dezelfde kansloze...
Cookie-instellingen beheren