Weerbericht:
Rustig herfstweer. Overdag perioden met zon, 's nachts kans op een mistbank
Verkeersinformatie:
Geen files

Tractor en persmachine uitgebrand IJzendijke

Toegevoegd: 04-08-2021, 01.22 uur
Door: Roland de Jong

IJZENDIJKE - Op een stuk land aan de Watervlietseweg in IJzendijke is dinsdagavond laat een tractor met aanhangwagen volledig in vlammen opgegaan. Bij de brand raakte niemand gewond.


Met de tractor en persmachine werd op het land gewerkt toen rond 22.55 uur brand werd opgemerkt. De brandweer schaalde op naar middelbrand en zette twee tankautospuiten en een waterwagen in. Eén tankautospuit zorgde voor bluswater vanaf de zijde van de Mollekotweg, de andere brandweerwagens stonden opgesteld aan de zijde van de Watervlietseweg.

Toen de brandweer arriveerde stonden de machines al volledig in brand. De brand ging gepaard met veel rookontwikkeling die tot aan de andere kant van de Westerschelde te zien was. Rond 23.30 uur kon de officier van dienst van de brandweer het sein 'brand meester' geven. Hierna moest nog een poos worden nageblust.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren