Weerbericht:
Vrij koel, af en toe zon en enkele buien.
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Twee gewonden bij frontale botsing Wissenkerke

Toegevoegd: 04-08-2021, 14.24 uur
Door: Remi Mesu

WISSENKERKE - Bij een frontale botsing op de N255 bij Wissenkerke zijn woensdagmiddag twee personen gewond geraakt. De traumahelikopter werd nog opgeroepen voor het ongeluk maar was niet meer nodig.


Het ongeluk gebeurde rond 12.00 uur bij de rotonde bij Wissenkerke. Een auto reed daar op de verkeerde weghelft en botste frontaal op een andere auto. Bij het ongeluk zijn twee personen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Vanwege het ongeluk is de N255 richting Kats tijdelijk afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid. Verkeer richting Wissenkerke en Vrouwenpolder mag in de tegengestelde richting rijden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (5-8-2021 om 14:56)
Knap staaltje verkeersinzicht door het op die rotonde voor elkaar te krijgen om op de verkeerde weghelft terecht te komen.
Adar Hitrock (4-8-2021 om 14:37)
Lekker gedaan hoor, sjongejongejonge
Cookie-instellingen beheren