Weerbericht:
Vannacht mistbanken, overdag perioden met zon. Donderdag meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde na botsing tussen auto en scootmobiel

Toegevoegd: 04-08-2021, 15.42 uur
De vrouw is per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.
De vrouw is per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

SEROOSKERKE (SD) - Een vrouw is woensdagmiddag gewond naar het ziekenhuis gebracht na een botsing tussen en auto en scootmobiel bij Serooskerke op Schouwen-Duiveland. De vrouw wilde de weg oversteken toen ze geraakt werd door een auto.


Het ongeluk gebeurde rond 14.30 uur op de kruising van de Dammenweg (N57) met de Stoofweg (N651). De bestuurster van de scootmobiel wilde op het fietspad de Dammenweg oversteken toen ze geraakt werd door een personenauto. 

Naast de politie en Rijkswaterstaat kwam ook een ambulance ter plaatse. Na het slachtoffer verzorgd te hebben, werd de vrouw in de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. Ook een bergingsbedrijf kwam nog ter plaatse om te assisteren, de betrokken personenauto hoefde echter niet meegenomen te worden.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren