Weerbericht:
Perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumahelikopter opgeroepen voor noodsituatie in 's-Gravenpolder

Toegevoegd: 04-08-2021, 22.55 uur
De traumahelikopter landde vlakbij het dorp.
De traumahelikopter landde vlakbij het dorp.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Remi Mesu

'S-GRAVENPOLDER - De traumahelikopter uit Rotterdam is woensdagavond ingezet voor een noodsituatie in 's-Gravenpolder. Uiteindelijk werd één persoon per ambulance naar het ziekenhuis in Rotterdam vervoerd.


De situatie ontstond rond 21.15 uur aan de Kerkhoekstraat in 's-Gravenpolder. De traumahelikopter landde vlakbij het dorp waarbij de leden van het Mobiel Medisch Team (MMT) naar de plek van het incident werden gereden.

Later werd besloten om de betrokkene per ambulance naar het ziekenhuis in Rotterdam te brengen. Hierbij reed de arts van het traumateam mee. De helikopter volgde vlak daarna.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jose (5-8-2021 om 23:33)
Ja [email protected] erg logisch, jou reactie niet. Een helikopter heeft een kleine ruimte. In een ambulance kun je meer handelingen verrichten., en de arts reed mee. Wikken en wegen, kiezen uit twee kwaden dat moet zo'n medisch team doen en dat doen ze ook.
Miepje (5-8-2021 om 16:37)
Jan, er komt geen trauma voor een zweertje aan je grote teen. Zal vast een reden voor geweest zijn dat ze voor de ambulance gekozen hebben. Niet alles is van te voren precies in te schatten.
Jan (5-8-2021 om 08:25)
komt er een helicopter uit Rotterdam, gaat patient met ambulance naar Rotterdam....... Logisch?
Cookie-instellingen beheren