Weerbericht:
Enkele buien. In het noordoosten vanochtend plaatselijk dichte mist
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 207 km

Vuurwapen en zwaard gevonden in woning aangehouden Vlissinger

Toegevoegd: 05-08-2021, 12.05 uur
De politie deed onderzoek in de woning.
De politie deed onderzoek in de woning.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - In de woning in Vlissingen waar een arrestatieteam in de nacht van woensdag op donderdag een aanhouding verrichte, is onder meer een vuurwapen en een zwaard gevonden. Dat meldde de politie donderdag.


Het arrestatieteam viel rond 02.15 uur een woning aan de Hobeinstraat binnen om een 39-jarige Vlissinger aan te houden. Dat gebeurde nadat er een melding binnen was gekomen dat er in een woning aan de Hobeinstraat geschoten zou zijn. Ook zou de man volgens een woordvoerster van de politie zijn gezinsleden hebben bedreigd.

Er kwamen vervolgens verschillende eenheden van de politie ter plaatse die de straat afsloten en zicht hielden op de woning. Rond 1.50 uur kwam er een arrestatieteam ter plaatse die de woning binnen ging. Daar werd de bewoner aangehouden. Bij het doorzoeken van de woning werd er volgens de politie een handvuurwapen, verschillende nepvuurwapens en een zwaard in beslag genomen. De bewoner is meegenomen voor verder onderzoek. Of er daadwerkelijk geschoten is word onderzocht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Franky (6-8-2021 om 21:15)
@Kees, Ik zoek nog een mooi opgepoetste handgranaat, die wil ik ook graag als decoratie aan de muur hangen. Verkopen zie die ook op Wish?
Kees (6-8-2021 om 16:52)
Mag je een zwaard (bijvoorbeeld een Samoerai) niet aan je muur hangen? Is daar ook al een wet tegen? Ik was van plan er een paar aan de muur te hangen als decoratie. Ik wist niet dat je daar vergunning voor moest hebben. Airsoft wapens mag je overigens gewoon thuis hebben. Worden veel besteld op Chinese sites als Wish.
Louise tensen (6-8-2021 om 09:33)
Ja dat is dan je vader de zelfde doe je heeft bedreigt waar gaat het naar toe
@ Jaap (5-8-2021 om 23:42)
je kunt prima een zwaard in huis hebben,of een vuurwapen met vergunning. Overigens mag je ook airsoft wapens thuis hebben. Goed verhaal Jaap!
Arthur (5-8-2021 om 20:12)
@Jaap, Ik weet niet waar je zelf woont, waarschijnlijk in Boerenhol ofzo, maar dit soort dingen gebeuren in iedere stad over heel de wereld, heeft helemaal niks met de gemeente besturen te maken, alsof die alles in de hand kunnen houden. Vlissingen is een prima stad waar ik graag woon.
Jaap (5-8-2021 om 15:03)
Is en blijft een heerlijke stad dat Vlissingen, dankzij de gemeentebesturen van de laatste tientallen jaren met hun wegkijkcultuur, tot op de dag van vandaag met Bas uh uh uh v.d. Tillaar aan het hoofd.
Cookie-instellingen beheren