Weerbericht:
Rustig herfstweer. Overdag perioden met zon, 's nachts kans op een mistbank
Verkeersinformatie:
Geen files

Scooter en auto botsen tegen elkaar in Goes

Toegevoegd: 05-08-2021, 12.26 uur
De scooter zat vast onder de auto.
De scooter zat vast onder de auto.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Remi Mesu

GOES - Een automobilist en een scooterrijder zijn donderdagochtend in Goes tegen elkaar gebotst. Bij het ongeluk raakte niemand ernstig gewond.


Het ongeluk gebeurde rond 08.00 uur op de kruising van de Beukenstraat met de Populierenstraat in Goes. Een auto botste daar op een scooter, door het ongeluk zat de snorscooter vast onder de auto.

Bij het ongeluk raakte niemand ernstig gewond. Uiteindelijk is de scooter onder de auto vandaan gehaald. Een bekende van de scooterrijder kwam het voertuig later ophalen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (7-8-2021 om 00:36)
Met zo'n lelijke SUV stuiter je overal overheen, als er voetgangers (zeker kinderen) dicht in de buurt van zo'n ding zitten dan zie je ze bijna niet. Ze worden in het buitenland in diverse steden al (gelukkig) geweigerd wegens dat soort redenen.
Cookie-instellingen beheren