Weerbericht:
Vandaag droog, morgen regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Twee verdachten aangehouden voor beroving Hoek

Toegevoegd: 05-08-2021, 12.32 uur
Twee verdachten aangehouden voor beroving Hoek
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

HOEK - De politie heeft woensdag twee verdachten aangehouden voor de dubbele straatroof die op maandag 3 augustus plaatsvond. Bij de beroving zou mogelijk een wapen zijn gebruikt.


De overval vond maandag rond middernacht plaats op de Middenweg bij Hoek. De politie een melding binnen van een jongen die beroofd zou zijn door een groepje jongeren. Ter plaatse bleek dat er nog een tweede slachtoffer was. Een groepje jongens zou volgens de politie geprobeerd hebben de beide jongens te beroven. Hierbij zou een vuurwapengelijkend voorwerp op één van de slachtoffers zijn gericht. Nadat de slachtoffers goederen hadden afgegeven zijn de anderen meteen weggelopen.

Nu, drie dagen later, laat de politie weten twee verdachten aan te hebben gehouden. Het zou gaan om twee vijftienjarige jongens uit Biervliet. De recherche verwacht in deze zaak nog meer aanhoudingen te doen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (6-8-2021 om 12:42)
@Hans; precies goed gezegd met "het zullen wel de kinderen zijn die thuis de baas zijn". Die indruk krijg ik ook steeds meer, wat een slappe hap die ouders tegenwoordig! Excuus is dan hoe strenger je ze opvoed hoe vaker ze dingen gaan doen die niet mogen. Onder dat motto dan maar alles toelaten...da's de juiste methode (???). Bij de jeugd zitten er een heleboel draadjes verwisseld tegenwoordig, ze schoppen, steken of schieten op alles wat in "hun" weg staat. Want ze moeten toch allemaal die dure smartphone, merkkleding enz enz hebben zonder er voor te willen werken (wat een vies woord).
Hans (5-8-2021 om 22:56)
Zegt ook wel weer iets over de opvoeding. Wat doen 2 15 jarige jongens rond middernacht nog op straat. Die horen op dat tijdstip gewoon al in hun bed te liggen. Maar het zullen wel de kinderen zijn die thuis de baas zijn....
Michel (5-8-2021 om 17:37)
Als ze inderdaad de schuldigen zijn, dan een halfjaar maar eens in een strafkamp zetten. Dan leren ze het wel af.
Cookie-instellingen beheren