Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Wielrenner per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht

Toegevoegd: 05-08-2021, 17.26 uur - Update: 06-08-2021, 12.23 uur
Door: Remi Mesu

VROUWENPOLDER - Een wielrenner is donderdag per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. Vermoedelijk is de fietser onwel geworden.


Het incident gebeurde rond 14.30 uur op de Faelweg op het werkeiland Neeltje Jans. Een wielrenner is daar onwel geraakt en had medische hulp nodig. Na de melding werden naast de ambulancedienst ook de strandwacht van het Banjaardstrand, de politie en een traumahelikopter opgeroepen.

Omdat de andere traumahelikopter's al uitgerukt waren, moest de helikopter uit Noord-Holland ter plaatse komen. Volgens de strandwacht moest het slachtoffer worden gereanimeerd. Omstanders waren hier al mee begonnen toen de hulpverleners arriveerden. Uiteindelijk is de wielrenner in de traumahelikopter meegenomen naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.

Om de hulpdiensten veilig te laten werken was de Faelweg tijdelijk afgesloten voor al het verkeer.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Davina (6-8-2021 om 12:26)
WielManiac wat een achterlijke commentaar. De beste man is onwel geworden, had overal kunnen gebeuren ook in de auto, op de step of te voet.
Emergo (6-8-2021 om 11:41)
@Wielmanic Wat een ongelooflijk zwamverhaal Een wielrenner wordt onwel en vervolgens knoop jij daar eeb verhaal aan vast dat kant noch wal raakt Shame on you.
WielManiac (6-8-2021 om 03:03)
Het is toch ook te triest voor woorden dat er voor dit gevaarlijk egoistisch volk geen wet is. Geen bel , geen licht, en geen fatsoen om volgens de wet met maximaal 2 naast elkaar te fiesten. Het is heel triest voor deze fietser maar ik kan toch echt niet anders denken dan : Tja het zat er aan te komen en het zal zeker niet de eerste zijn. Grappig genoeg is in het land waar deze sport vandaan komt het heel illegaal de bovenstaande dingen te doen en staan er ook specifieke boetes en of straffen op. Sinds nederland keer op keer laat zien dat zij zelf geen keuzes kan maken en op de rest van de wereld wacht met een beslissing te nemen : Kopieer dan die wetten van Frankrijk ook even, lijkt me niet te moeilijk.
Lieven Burger (5-8-2021 om 17:37)
Lifeliner 1 uit Amsterdam was onderweg naar een melding in Zoutelande en werd ter hoogte van Vrouwenpolder gecanceld en was zodoende in de buurt van Neeltje Jans en is daar ingezet.
Cookie-instellingen beheren