Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
111 files van totaal 426 km

Auto raakt van A58 bij Middelburg

Toegevoegd: 06-08-2021, 12.21 uur
Bij het ongeluk raakte niemand gewond. Bij het ongeluk raakte niemand gewond.
Bij het ongeluk raakte niemand gewond.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een personenauto is aan het einde van de ochtend van de weg geraakt in de bocht van een oprit bij de A58 in Middelburg. Niemand raakte gewond.


Het ongeluk gebeurde rond 11.50 uur toen de automobilist vanuit Middelburg de oprit van de A58 opreed richting Vlissingen. Nog voordat de Ford Ka op de snelweg zelf reed ging het mis. De auto belandde in de berm en kon niet meer zelfstandig verder rijden.

Aanvankelijk werd het ongeluk bij de politie gemeld als zijnde met letsel maar voor zover bekend raakte er niemand gewond. Bergingsbedrijf Kuzee werd ingeschakeld om de auto te takelen. Rijkswaterstaat leidde het verkeer samen met de politie veilig langs de ongevalslocatie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
timsalabim (8-8-2021 om 09:29)
Knap dat je dit voorelkaar krijgt met een ford KA, die dingen hebben een vrij brede wegligging; net een go-kart. Nouja, gelukkig niemand gewond
Koos P. (6-8-2021 om 22:49)
@Peter Quest, Denk je echt dat het aan de weg lag? Waarom zijn er dan niet nog eens 10 andere auto's van de weg gegleden? Nederland heeft prima wegen!
WeetAllesBeter (6-8-2021 om 21:59)
Waar wij jij dan Peter? Op het circuit? Want veel beter dan in Nederland ga je de wegen niet vinden. Verwacht je dat ze nog droog geföhnt worden voor je?
Emergo (6-8-2021 om 21:23)
Aan die bocht mankeert niets kennelijk wel aan het rijgedrag cq de rijvaardigheid.
Franky (6-8-2021 om 21:07)
@Peter, Komt u het land wel eens uit? NL wegen behoren tot de beter onderhouden wegen ter wereld! Je hoeft niet ver te gaan, in Belgie zul je af een toe gaten in de weg moeten ontwijken, laat staan dat ze daar de wegen schoon houden! Dit is gewoon pech, meer niet....
Mijn mening (6-8-2021 om 16:45)
@peter, wat een onzin. Gewoon je snelheid aanpassen aan de omstandigheden en een goed merk banden doet wonderen.
Cookie-instellingen beheren