Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
119 files van totaal 448 km

Auto en caravan geschaard bij Dampoortaquaduct

Toegevoegd: 06-08-2021, 14.03 uur - Update: 06-08-2021, 14.30 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het Dampoortaquaduct (N57) onder het Kanaal door Walcheren in Middelburg is vanmiddag gestremd geweest vanwege een ongeval waarbij een auto en caravan zijn geschaard.


Het ongeluk gebeurde rond 13.15 uur net voor de tunnelbuis richting de gemeente Veere, aan de zijde van de A58. Bij de politie werd het ongeval gemeld als zijnde (mogelijk) met letsel maar geen van de betrokkenen raakte gewond. Ook andere weggebruikers bleven ongedeerd.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft de voertuigen weer terug op de wielen gezet. Vanuit de richting van Serooskerke (W) was het aquaduct wel open maar de weg was in de richting van de gemeente Veere tot even na 14.00 uur afgesloten. Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (6-8-2021 om 16:47)
Normaal gesproken krijg je daarvoor een extra rijopleiding voor aanhangwagen. Als mensen dat eenmaal hebben dan blijft dat jaren geldig. Eigenlijk zou je om de 5 jaar een opfris cursus moeten hebben en dan dingen als slingeren van de aanhangwagen er in meepakken zodat je ten allen tijde de slingering kan opvangen. Ook zou het verplicht moeten zijn voor caravans vooraf de aslast te meten zodat je weet of je hem goed beladen hebt. Je moet het gewicht zoals kratten bier niet aan één kant laden
Cookie-instellingen beheren