Weerbericht:
Geleidelijk meer bewolking, vanavond en morgen af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

OM: 'Vlissinger mishandelde vrouw en kinderen'

Toegevoegd: 06-08-2021, 19.22 uur
OM: 'Vlissinger mishandelde vrouw en kinderen'
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Tegen de 45-jarige Vlissinger J. A. is vrijdag wegens mishandeling voor de rechtbank een gevangenisstraf van twee jaar plus zes maanden voorwaardelijk met een proeftijd van drie jaar geëist.


De man, die ervan wordt verdacht van januari 2018 tot en met eind vorig jaar zowel zijn vrouw als zijn zeven kinderen te hebben mishandeld, ontkent categorisch en beweert dat het allemaal leugens van zijn vrouw zijn. Verder geweigerde A. te antwoorden op de vragen van de onderzoeksrechter met de mededeling dat hij het allemaal al een keer heeft verteld.

Volgens het Openbaar Ministerie (OM) staat het vast dat A. zijn gezin heeft mishandeld door hen te slaan, te schoppen of met een stok te slaan. "U heeft de moeder en haar zeven kinderen de vernieling in geholpen", zei de officier van justitie. Verder hield hij voor wat foto's van de kinderen lieten zien: blauwe plekken, bloeduitstortingen en striemen.

Inmiddels is het stel uit elkaar en zijn de kinderen uit huis geplaatst. Uitspraak over twee weken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (7-8-2021 om 12:31)
Tijd voor de vrouw om er nu een punt achter te zetten en los te gaan van hem en te verhuizen. Zij verdient een nieuw leven zonder deze schoft. Die mag nooit maar dan ook nooit meer met haar in contact komen. Veel sterkte voor deze vrouw en kinderen.
Frenkie (7-8-2021 om 03:40)
Arme kindertjes. Ze kunnen er niets aan doen en zijn ook nog psychisch beschadigd.
John (6-8-2021 om 21:51)
39 zweepslagen voor deze man.
Grote Smurf (6-8-2021 om 20:03)
Dit soort narcisten/sociopaten zullen nooit veranderen en ook deze gruwelijke mishandelingen laten weer zien dat zoiemand compleet empathieloos is en alleen uit is op macht. Ook standaard is dat ze denken zelf nooit fout te zijn omdat ze dit zichzelf voorliegen. Het gekke is dat ze dan ook echt in hun eigen leugen geloven. Pathologisch liegen heet dat. Als je zo'n partner hebt die jou steeds mentaal/fysiek mishandeld en daarna weer eventjes de goede man/vrouw speelt (lijkt net echt) en dat dit patroon zich steeds herhaald dan zal het ook nooit stoppen. Ga je er geestelijk aan onderdoor of word je bedreigt zoek dan een manier om even beschermt te wonen. Zoek dan hulp en lees over de narcistische -en of antisociale persoonlijkheidsstoornis.
cees (6-8-2021 om 19:46)
graag zou ik die klootzak ook eens willen tegen komen.Kijken of ie nog babbels heeft. Laffe minnen hond. Vrouw en kinderen slaan! Wat ben je dan voor waardeloos stuk vreten!
Cookie-instellingen beheren