Weerbericht:
Zonnig en landinwaarts zomers warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode en gewonde bij zware aanrijding

Toegevoegd: 03-03-2007, 18.20 uur
Door: Roland de Jong

SINT ANNALAND - Bij een zware aanrijding op de Broekseweg in Sint Anna-land is zaterdagmiddag één persoon om het leven gekomen. Een ander raakte zwaar gewond. Dat heeft officier van dienst Arco Kunst van het brandweer-korps Tholen bevestigd.

Rond één uur botsten nabij de Oude Zeedijk twee personenauto's frontaal op elkaar. Eén van de twee auto's vloog daarbij in brand. Op het moment dat de brandweer arriveerde, lagen er twee gewonde mannen naast de brandende auto.

Eén van hen overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De andere jongen werd met zware verwondingen per ambulance overgebracht naar een zieken-huis in Rotterdam. Over de aard en de ernst van zijn letsel is niets bekend. Een andere automobilist kwam met de schrik vrij.

Bij de hulpverlening waren meerdere ambulances, de Rotterdamse traumahe-likopter Lifeliner 2 en enkele brandweerwagens betrokken. De dienst Verkeers Ongevallen Analyse van de politie heeft ter plaatse technisch onderzoek ver-richt.

Een deel van de weg was urenlang afgesloten voor het verkeer.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren