Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Meisje lastiggevallen door potloodventer

Toegevoegd: 07-08-2021, 18.46 uur
Meisje lastiggevallen door potloodventer
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - Een elfjarige meisje is vrijdag in Vlissingen lastiggevallen door een potloodventer. De moeder van het meisje roept op Facebook getuigen op om contact op te nemen met de politie.  


Volgens de moeder van het meisje werd ze tussen 13.30 uur en 13.45 uur op het Weyevlietplein aangesproken door een man op een zwarte scooter met windscherm. Toen het meisje naar huis wilde, werd ze weer aangesproken door dezelfde man die haar uiteindelijk zijn geslachtsdeel toonde. Hierop zou hij in de richting van sporthal Baskensburg zijn weggereden.

De elfjarige is daarop in paniek naar huis gegaan. De politie zocht de omgeving van het Weyevlietplein nog af, maar vond niemand die aan het signalement voldeed. De moeder van het meisje roept nu getuigen op om contact met de politie op te nemen.  


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jan (8-8-2021 om 09:29)
ik kom die man graag even helpen. doet hij het nooit meer
Geert (8-8-2021 om 00:30)
Nou als morgen ineens iemand die je kent met zwarte scooter en ineens zonder windscherm ? Dan uh
Ewa (7-8-2021 om 19:28)
WTF...
Cookie-instellingen beheren