Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 30 km

Politiehelikopter maakt laatste zoekslag voor ongeluk Hoek

Toegevoegd: 08-08-2021, 10.41 uur - Update: 08-08-2021, 18.43 uur
Door: Remi Mesu

HOEK - De politiehelikopter is zondag naar Hoek gevlogen om een laatste zoekslag te maken naar de mogelijke tweede persoon die in de auto zat. Eerdere zoekpogingen met onder meer een drone en politiehonden hadden geen succes.


Volgens een woordvoerder van de politie raakte rond 06.00 uur in de ochtend een 21-jarige man uit Hoek betrokken in een eenzijdig ongeluk. De politie trof hem gewond aan op de plek van het ongeluk. De man kon, vermoedelijk omdat hij alcohol op had, niet aangeven of er nog anderen betrokken waren bij het ongeluk. In de auto troffen de agenten echter een jas aan die niet van de 21-jarige man was. Daarom besloot de politie met een warmtecamera van de brandweer en een politiehond te zoeken naar de mogelijke tweede persoon. 

Deze pogingen leverden geen succes op waarna de politie met een drone van een vrijwilliger probeerde te zoeken naar de persoon. Toen ook dat niets opleverde werd de politiehelikopter opgeroepen. Oorspronkelijk wilde de politie de hulp van de helikopter al eerder aanvragen. Echter was die toen niet beschikbaar. Met de helikopter hoopten de agenten uitsluitsel te krijgen over of er nog iemand in de omgeving ligt. Later bleek dat de eigenaar van de jas al thuis was afgezet.

De man die werd aangetroffen bij de plaats van het ongeluk is per ambulance naar een Belgisch ziekenhuis gebracht. Daar gaat de politie een bloedproef bij hem afnemen om te kijken of hij inderdaad onder invloed van alcohol was.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kleine smurf (9-8-2021 om 12:37)
Hij zal wel zeggen dat hij zelf niet heeft gereden..
Ik (9-8-2021 om 11:37)
Raar dat z,n vriend al thuis zat, als hij erbij geweest is dan laat jij je gewonde vriend niet alleen achter.
Grote Smurf (8-8-2021 om 22:21)
Goed werk dat de politie het zekere voor het onzekere neemt. Wat een volidioot ben je dan als je zo bezopen in je auto stapt dat je niet eens meer in staat bent om te begrijpen dat je alleen in de auto zit. Moet je kijken wat dit alles kost als zo'n helicopter dan uitsluitsel moet komen geven. Wie gaat dat weer betalen? Van mij mogen ze deze kosten allemaal op deze gevaarlijke gek verhalen. Ach, lief Nederland voor o.a. daders. Hij zal wel weer een zielig verhaaltje klaar hebben.
Michel (8-8-2021 om 11:27)
Niet teveel ophef van maken. Komt vanzelf boven water.
Cookie-instellingen beheren